Paleo marcipán desszert
Hozzávalók kb. 21 darabhoz:
- 1 adag Paleo marcipán
- 21 darab félbevágott dióbél
- 5 dkg 70-80%-os étcsokoládé
A paleo marcipánmasszából egyforma méretű golyókat készítünk.Mindegyik közepébe egy-egy félbevágott dióbelet teszünk,s kicsit belenyomjuk a masszába.Az étcsokit vízgőz felett megolvasztjuk,majd amikor egy kicsit hűlt,erős műanyag zacskóba öntjük,a végén apró rést vágunk és a golyók tetejére vékony csíkokat nyomunk a csokiból.Hűvös helyen hagyjuk,hogy megszáradjon rajta a csokimáz.Jó záródó fémdobozban 1-2 hétig is eláll.Tálalás előtt pár percet pihentessük szobahőmérsékleten!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése