Keresés ebben a blogban

2014. december 21., vasárnap

Áfonyás marcipánbonbon

Kifejezetten gasztroajándéknak készítettem ezt a hagyományos bonbont. Tehát ez nem paleo.
Összesen három hozzávalóból és nagyon gyorsan elkészíthető.


Áfonyás marcipánbonbon

Hozzávalók:

- 2 csomag, azaz 400g Belbake marcipánmassza ( Lidl )
- 1 marék aszalt vörösáfonya
- 100g fehércsokoládé

A marcipánmasszát gyorsan összegyúrjuk az áfonyával és egyforma golyókat gyúrunk belőle. Bonbonkapszlikba helyezzük és vízgőz felett megolvasztott fehércsokival díszítjük. Áfonya darabokat tehetünk a tetejére.
Ennyire egyszerű. Nagyon mutatós és finom, ám eléggé édes gasztroajándék.

Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése